hairbyc.dk

Behandlinger

Hair by C er en moderne frisørsalon med speciale i de nyeste farveteknikker samt Hair extensions. Salonen tilbyder høj service og forhandler kvalitets produkter. Du får altid en professionel rådgivning, hvor du som kunde er 100% i fokus.

VEJLEDNING

Du er altid velkommen til at booke en tid til konsultation inden din behandling. Her vil vi råde og vejlede dig. Medbring gerne billeder så vi sammen kan se på looks og inspiration. En konsultation tager 30 minutter.

HÅRFARVE

Der er ingen begrænsninger. Vi laver alle slags farveteknikker og vores farvesystem er 100% vegansk. 100% dækkende på gråt hår. 100% olie baseret.

BABYLIGHTS

Babylights er en teknik, hvor der laves meget fine og tynde reflekser i håret, som skaber et meget lyst og naturligt hår.

BALAYAGE

Balayage er en farveteknik der giver dig naturligt, solkysset og “beachy” hår. Her undgår du skarpe udgroninger og minimal vedligeholdes. Balayage kan laves i alle farver og er vores mest populære behandling i salonen.

KLIP & KUR

Det altid vigtigt at pleje sit hår og få klippet spidserne regelmæssigt. Hvis du ikke har en god hårpleje hjemme, risikere du at håret bliver svækket og begynder at spalte. Vi anbefaler klip af spidser ca hver 4 måned og du kan nemt kombinere den vores Olaplex stand alone treatment.

GLOSSING

Glossing af håret er en mild hårfarvning, som forstærker hårets naturlige glans. Gloss kan også bruges til at genopfriske din hårfarve og gøre håret helt glansfuldt at se på. Den laves på semi-permanent hårfarve, så farven vil blive svagere for hver hårvask efterfølgende.

PRODUKTER

Hair by C benytter de mest eksklusive mærker inde for farver og produkter heriblandt Previa, pH laboratories, Olaplex, B3 og Omniblonde.

OLAPLEX BEHANDLING

Olaplex er en molekylebehandling som genopbygger håret indefra. Behandlingen bruges til at styrke og beskytte håret mod skader som kan være forårsaget af farvninger eller varmestyling. Alle farvebehandlinger i salonen laves med olaplex kur.

HAIR EXTENTIONS

Tape metoden er en populær metode til at tilføje længde, fylde og volume til håret. Metoden er ideel for dig, som har meget fint hår da håret ligger tæt til hovedbunden. Vores hår findes i flere forskellige farver og længder. Vi anbefaler en konsultation før start af behandling.

OPRYKNING

Metoden kan nemt rykkes op igen og vores anbefaling ligger på 6-8 uger. Behandlingen kan kombineres med farve samtidigt.

STYLING

Vores populære krøller også kaldet beach-waves kan vi lave på dig, på max 30 minutter hvis du en dag skal til fest. Vi kan også bookes til bryllup eller konfirmation fx.

GAVEKORT

Forkæl en du holder af med et gavekort til vores salon. Gavekortet kan bruges op til 2 år og vi pakker det fint ind.

Selvforkælelse i luksuriøse omgivelser

Hair by C har fokus på kvalitet og forkælelse. Her kan du nyde en kop kaffe i vores hyggelige salon.