Warning: The magic method OCDI\OneClickDemoImport::__wakeup() must have public visibility in /customers/9/3/3/hairbyc.dk/httpd.www/wp-content/themes/heisengard/importer/inc/OneClickDemoImport.php on line 121 GALLERI – Hair By C

DIN EXTENSIONIST OG FRISØR MIDT I HOLBÆK BY

På denne side vil du finde billeder af de forskellige behandlinger som vi foretager, og du vil finde eksempler på hår med og uden extensions.

Du kan book en tid online her eller ringe på +4522447504

EKSPERT I BALAYAGE ELLER BABYLIGHTS

Vi har stor erfaring inden for forskellige farve tekniker, og vi udføre dem naturligvis også selv om du ikke ønsker extensions.

Her nedenfor, kan du læse lidt samt se eksempler på de forskellige teniker. Ring gerne til os, hvis du vil have råd og vejledning eller book en tid her.

Hvad er Babylights?
‘’Babylights er ganske små, og raffinerede highlights. Farveteknikken er meget lig den almindelige highlight teknik, som vi kender som “lyse striber/reflekser” med folie, forskellen er mængden af hår i hvert folie og adskillelsen i mellem dem. For at skabe babylights, laves der ultrafine vævninger, med ganske små passér hår, med en meget lille separation mellem folierne, dette gør at de fine highlights blender sig smukt med ens egen naturfarve.’’

Hvad er Balayage?
‘’Direkte oversat fra fransk betyder “balayage” at feje eller stryge. Ved balayage er farven nemlig tilført så fint, at det nærmest ligner, at de fine reflekser er strøget i håret. Der er som regel ingen systematik, når farven tilføres håret. Dog er der mange forskellige måder at udføre behandlingen på.

Balayage er kendetegnet ved, at din hårfarve går fra værende mørk til lys. Denne teknik kan dog bruges i alle farvetoner. Mange bruger deres naturlig hårfarve som bund, hvilket betyder, at du ikke skal være nær så opmærksom på udgroninger ved balayage.’’

BILLEDER AF BALAYAGE OG BABYLIGHTS

ÅBNINGSTIDER:
Salonen har åbent efter aftale.

EXTENSIONS UDEN FARVE BEHANDLING

Det er ikke altid nødvendigt at farve dit hår, inden vi påsætter extensions. Vi kan kombinere flere farver extensions for at give et farvespil der matcher din egen hår farve.

FØR OG EFTER BILLEDER

Ofte indfarver vi dit eget hår, inden dine extensions bliver påsat. Dette er for at få det mest naturlige resultat, hvor dit eget hår blender perfekt med dine extensions.