OM HAIR BY C
- En salon med dig i fokus

Hair by C har siden 2017 specialiseret os i extensions. Først startede Cecilie Salon, på sin privat adresse og fik opbygget en stor kundeflade, men flyttede i 2019 sin salon til Holbæk, hvor et sammenslutning opstod mellem ‘’Beauty by Stine Damkær, Klinik Vipp & Fade Laser Clinic’’

Med salonens attraktive adresse på Vestergade er vi en centralt beliggende frisørsalon i Holbæk. I butikken bliver du mødt af et smilende og hjælpsomt team, som gør en stor indsats for at imødekomme dine ønsker og behov. Vi er et stærkt team inden for:

FRISØR - HÅR EXTENSIONS - PERMANENT MAKEUP - EYELASH EXTENSIONS - NEGLE - VOKS - TATOVERINGS LASER - FEDTFRYSNING -  TANDBLEGNING

ÅBNINGSTIDER:
Salonen har åbent efter aftale.

EXKLUSIVE PRODUKTER HOS HAIR BY C

Hos Hair by C benytter vi os kun af de mest exclusive og lækre mærker, inden for produkter.

PREVIA

Vi benytter Previa I salonen. Previa er et italiensk brand, der producerer professionelle og naturlige produkter til pleje af dit hår. Alle produkterne samt deres emballage er certificerede økologiske og bæredygtige. Hvert produkt er beriget med skønne dufte, der er inspireret af naturen, for en unik oplevelse.

Previa sætter stor fokus på kloden og menneskets beskyttelse.

PH LABORATORIES

Vi benytter os af disse yderst luksuriøse og holdbare farver og lysning i salonen. Produkterne er 100% ammonikafri og er fyldt med argan og keratin. Farvesystemet er specielt designet til at være pålidlige og let at bruge, så vi frisører kan skabe et sundt og naturligt farveresultat med en masse glans.

Køb hårpleje serien med hjem og mærk forskellen med denne luksuriøse serie fra pH. Opdag en hel unik følelse og effektivitet fra disse produkter der er beriget med olie og blomster ekstrakt.

OLAPLEX

Vi benytter Olaplex I salonen. Olaplex genopbygger og reparerer håret indefra ved at genskabe og reparere svovl- og saltbindingerne i dit hår via et patenteret molekyle. Med denne salon kurbehandling så kan spaltede spidser, ødelagt eller trist hår repareres og genopbygges. Selv meget slidt hår forvandles til et stærkt hår.

Olaplex arbejder udelukkende i de bindinger der ligger på tværs i håret og kan som det eneste reparere disse bindinger. Efter behandlingen er bindingerne genopbygget og håret er stærkt så det har mindre eller ingen tendens til at knække.

Det anbefales at købe Olaplex plejeserien med hjem så Olaplex effekten i håret kan bibeholdes. Vi sælger alle produkterne i butikken - No. 3 Hair Perfecter, No. 4 Shampoo, No. 5 Condtitioner, No. 6 Bondsmoother, No. 7 Olie.

Du kan få en Olaplex behandling til alle vores frisørbehandlinger. Olaplex er ekstra relevant i forbindelse hårfarvning, lyse reflekser, lysningsfarve eller afblegning. Olaplex I farven udføres i forbindelse med den kemiske behandling, ved at olaplexen tilsættes hårfarven eller lysningsfarven, derved opnåes et markant sundere hår og en flottere hårfarve eller refleksbehandling.

Olaplex kan bruges på flere forskellige måder alt efter hårets tilstand. Som grundregel kan det uden tab af effekt bruges ved hårfarvning, reflekser og permanent. Men er hårets salt- og svovlbindinger stort set væk (håret knækker) anbefales en Olaplex Stand Alone behandling for at styrke håret optimalt.

En Stand Alone behandling bruges som en “reset” knap, for at få håret tilbage i en sund og stærk struktur. Denne behandling genopbygger hårets styrke, struktur og integritet, så håret igen er i stand til en farvebehandling eller anden kemisk behandling